top of page

graphic novels en zines 

Ik vind het maken van een graphic novel of zine enorm spannend en uitdagend! Het maken van een storyboard, het uitpluizen van een script en het onderzoeken van characters maakt het een hele onderneming. Het mooie is is dat je zelf helemaal een wereld opbouwt. Ik heb de afgelopen tijd gemerkt dat ik een grote passie voor deze vorm van illustreren ben gaan ontwikkelen. 

Mijn hoofd zit boordevol met verhalen. 
Ik krijg vaak inspiratie door situaties die ik zie, meemaak of hoor. Niet alles hoeft realistisch te zijn, in tegendeel, ik hou er van om mijn fantasie er op los te laten. Zo kunnen mijn verhalen verschillende vormen en stijlen aannemen. Ik zorg er wel voor dat er herkenbare gevoelens of gebeurtenissen in voor komen om een connectie te behouden met de lezer. 

JACHTKANSEL

Deze mini graphic novel gaat over twee scenario's die zich alle twee in en rondom een jachtkansel (jachthuisje) afspelen. De novel is van twee kanten te lezen en laat je mee kijken met de gedachtes en handelingen van de personages. Aan de ene kant een opa met zijn kleinkinderen en aan de andere kant een jager opzoek naar zijn prooi. 

Dit project was onderdeel van artist in residency bij NPO opium atelier. 

ZUS EN BROER 

Deze mini graphic novel gaat over een warme zomerdag bij het zwembad. Zus heeft het warm, broer treitert haar en de moeder ligt uitgezakt inslaap gevallen op een zonnebed. Het is een kleine ode aan de omgangsvormen van een zus en broer. 

Secret garden 

Een kleine novel zonder woorden. Hierdoor kan je je eigen verhaal verzinnen bij de beelden. Wat denk jij wat er gebeurd in deze geheime tuin? 

bottom of page